Prefab hardschuim dakrand

Polytech levert een onderhoudsarme prefab dakrand gemaakt van hardschuim kunststof. Deze dakrand is toe te passen als boeideel, windveer en dakoverstek (met en zonder dekker). De hardschuim dakrand wordt voor elk project montageklaar op maat geleverd.

De prefab hardschuim dakrand bespaart u tijd en kosten en is tot 4 keer goedkoper dan een traditioneel getimmerde dakrand. De voordelen van het Polytech prefab concept zijn:

  • Geen timmer- en schilderkosten
  • Snelle montage
  • Binnen 5-7 dagen geleverd
Boeideel

U kunt de prefab hardschuim dakrand gebruiken voor de afwerking van een dakgoot, de dakrandafwerking bij een plat dak of de rand rondom het dak van de dakkapel.
U heeft dan de keuze uit het standaard boeideel en het sierboeideel.

Het standaard boeideel heeft rechte hoeken, die zorgen voor een strakke afwerking en een moderne uitstraling. Het standaard boeideel is verkrijgbaar in verschillende hoogtes (200, 250, 310, 365, 415 en 620 mm) met een maximale lengte van 8000 mm. Daarnaast is het boeideel ook op maat leverbaar (lengte x breedte). U kunt kiezen uit de kleuren verkeerswit (RAL 9016) en crèmewit (RAL 9001).

Het sierboeideel geeft met zijn sierrand de woning een nostalgische uitstraling. Het sierboeideel is verkrijgbaar in hoogtes 200 en 405 mm en in de kleuren verkeerswit (RAL 9016) en crèmewit (RAL 9001). De maximale lengte is 6000 mm.

Windveer

Een windveer is een belangrijk onderdeel bij de afwerking van een woning; het zorgt ervoor dat er geen wind en regen onder de dakbedekking kan komen.

De kunststof windveren van Polytech zijn standaard voorzien van een dekker en verkrijgbaar in de kleuren verkeerswit (RAL 9016) en crèmewit (RAL 9001).

Dakoverstek

Een dakoverstek is niet alleen een fraai element aan de woning, het heeft ook een functionele waarde. In de zomer biedt een dakoverstek bescherming tegen de zon, waardoor het binnen lekker koel blijft.

Daarnaast beschermt een dakoverstek de gevel, doordat neerslag niet zo gemakkelijk tegen de gevel druppelt.

Wanneer u de prefab dakrand toepast als dakoverstek, kunt u kiezen uit twee varianten: met en zonder dekker. De prefab dakoverstek is zowel geschikt voor bevestiging aan de dakplaat, als aan de panlat en toe te passen bij platte daken én hellende daken. De dakoverstek is verkrijgbaar in diverse maatvoeringen (naadloos tot 8000 mm) en in de kleuren verkeerswit (RAL 9016) en crèmewit (RAL 9001).

Vraag een offerte aan

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan en ontvang een tekening met een duidelijk technisch advies en een overzichtelijke prijsopgave.

Vraag aan